fbpx

NYERJ AZ OSZTÁLYNAK 1.000.000 FT ÉRTÉKŰ UTAZÁST!

Jelentkezési időszak: 04.15-05.31.

Nyereményjáték

Miről szól a játék?

Kedves Szülők, Pedagógusok!
Egy rajz elkészítése a feladat, méghozzá a Sunnywood Farms-on! Mutassátok meg, hogy mennyire kreatív az osztály, a határ a csillagos ég, engedjétek szabadjára a fantáziátokat. Ti hogyan képzelitek az osztályt a Sunnywood Farms-on? Hogy segítsük a munkátokat, feltöltöttünk a weboldalunkra egy alaprajzot, amely tartalmazza a farmot, egy logót és Bruno-t. Ezt az alapot kell kiegészítenie az osztálynak, ahogy nektek tetszik! Alkossatok kedvetek szerint, de az érvényes pályázathoz mindenképp az általunk megadott alapot használjátok!

Hogyan működik?

Ha elkészült a remekmű, akkor már csak az arról készült fotó feltöltése van hátra, amelyet a Sunnywood Farms weboldalán tehettek meg. Fontos, hogy egy osztály kapcsán csak egy képpel pályázhattok és a feltöltés közben, ki kell töltenetek a nyereményjátékra vonatkozó adatokat. Jelentkezni 2024.04.15. és 2024.05.31. között lehet.

Remekművek feltöltése

Miután minden pályamunka beérkezett, feltesszük a beérkezett műveket a Sunnywood Farms Facebook oldalára! Ezen a felületen lesz lehetőség like-olással szavazni, és megosztani a kedvenceiteket. Az a pályamunka nyer, amelyik a legtöbb like-ot kapja 2024.06.17. 10:00-ig! 

Nyeremény

Osztálykirándulás 1.000.000 Ft értékű utalvány formájában a Sunnywood Farms jóvoltából.

Alkoss - hogyan képzeled el az osztályod a Sunnywood Farmson

Töltsd fel a pályamunkád

Szavazz a legjobbakra! Gyűjtsd be a legtöbb lájkot és NYERJ!

Letöltés

A részvételhez töltsd le a farm képét és alkosd meg
hogyan képzelitek el az osztályt a Sunnywood Farms-on!

Jelentkezés

Töltsd ki a jelentkezést, hogy részt
tudj venni a nyereményjátékban.

Játékszabályzat

A játékszabályzatot a gombra kattintva éred el.

Kérdésed van?

Hívd ezt a számot: +36 20 365 6493
hétfőtől – péntekig 8:00 és 12:00 között.

A FARM

VILÁGA

Üdvözöllek a Sunnywood Farmson, ahol a jókedv találkozik a kreativitással! Lépj be az izgalmas kalandok világába, és ismerd meg szereplőinket: Brunot, a bikát, aki a farm szíve-lelke, Ryant, a farm őrét és csínytevőjét, és Emmát, a szeretetre méltó, okos bárányt.

A Sunnywood Farms nemzedékek óta egy tejtermelő családi vállalkozás, azonban amikor Bruno átvette az irányítást, úgy érezte, itt az ideje egy kis izgalmat és újdonságot vinni a hagyományokba. A megszokott tejnél valami még finomabbra és vagányabbra vágyott!

A farm mindig is minőségi, finom tejet biztosított, de Bruno egy kis rafinériával és néhány titkos hozzávalóval valami igazán varázslatosat alkotott belőle. Így születettek meg a Sunnywood Farms különlegességei: a selymes vanília-, az édes eper-, és az imádnivaló csokoládéízű ital.